Kids Entertainment Group

Bij de Kids Entertainment Group (KEG) ligt de focus op het organiseren, ondersteunen en begeleiden van specifieke evenementen voor kinderen vanaf 2,5 jaar.
Verwen u kids met een uniek verjaardagsfeest rond een thema waar ze wild van zijn.
Of misschien wil u wel een sprankelend communiefeest, een gezellige familiedag, een leuk sinterklaasfeest of een grandioos kinderfestival?
Geen moeite is ons teveel. En dit zowel voor particulieren, verenigingen als bedrijven.

Wij beschikken over allerhande attracties zoals springkastelen, waterballen, trampolines, klimmuren, een death-ride, een speleobox, pijl & boog schieten,  …

Voor de kinderanimatie kunnen we een beroep doen op ballonplooiers, grimeurs, vuurspuwers,… of organiseren we leuke workshops.
Uiteraard zorgen we dan ook voor de nodige catering.

We nemen dus niet enkel de organisatie van het evenement op ons, maar zorgen ook voor de nodige logistieke ondersteuning. Ons gemotiveerd team staat in voor het transport van goederen, opbouw en afbraak van uw evenement en een kindvriendelijke begeleiding van de activiteiten.

U ziet het… denkt u eraan om iets te organiseren met kinderen? Dan is de Kids Entertainment group uw ideale partner om uw evenement van A tot Z te organiseren of een gemotiveerde ondersteuning te bieden! 

Comments