Over ons

Events House neemt zijn naam met trots letterlijk. Een Evenementenhuis met een brede waaier van bedrijven en activiteiten binnen deze sector onder één dak!

De Core business van Events House bestaat uit het onderteunen en aanvullen van kleine en grote evenementen. Dit zowel voor bedrijven, verenigingen als particulieren.

Iedere afdeling binnen Events House heeft zijn eigen specialiteiten. Dit kan gaan van JongerenkampenKinderanimatie, Attractieverhuur en Communifeesten tot Bedrijfsfeesten, Logistieke ondersteuning en Teambuildingsactiviteiten.

Wij ondersteunen niet alleen evenementen, wij werken ook Concepten uit en kunnen deze achteraf van A tot Z laten uitvoeren door onze interne bedrijven of trouwe partners waar we van weten dat ook zij kwaliteit en stiptheid hoog in het vaandel dragen.

U werkt bij de voorbereiding met één contactpersoon en ons team brengt alle nodige partners voor u samen. Wij houden van een open en eerlijke samenwerking om zo een duurzame lange termijnrelatie op te bouwen.